Beneficiile Nano-argintului din Absorbantele terapeutice Anion Best Care și Anion Luxury


Argintul este unul din cele mai cunoscute metale prețioase încă din antichitate. Mai demult erau folosite cupele de argint, pentru a evita infecțiile. Chiar și în zilele noastre folosim tacâmuri din argint, dovadă că pentru tehnica alimentării nu se poate concepe lipsa argintului. Străbunicile noastre puneau o monedă de argint în lapte, pentru a-l păstra proaspăt mai mult timp Astăzi s-a redescoperit efectul argintului, după ce timp de 50 de ani, prin introducerea antibioticelor pe scară largă, a pierdut din importanță. Ne-a propus să scriem câteva beneficii ale nano-argintului regăsit în absorbantele terapeutice Anion Best Care și Anion Luxury.

Beneficiile Nano- argintului

Nanoparticulele de argint au în uzul extern efect antimicrobian, anihilând chiar în concentrație redusă, o serie de bacterii și ciuperci. Beneficiile microparticulelor de nano-argint regăsite în Absorbantele terapeutice Anion Best Care și Anion Luxury de la Aunity sunt dovedite prin efectul împotriva germenilor patogeni, chiar și împotriva celor care au rezistență la o mulțime de antibiotice.

De asemenea, beneficiile nano-argintului regăsit în banda patentată cu ioni negativi din Absorbantele terapeutice Anion Best Care și Anion Luxury  constă și în combaterea a mai mult de 650 de bacterii în câteva minute, este non-toxic, non-iritant, 100% sigur, nu are rezistență la medicamente, microparticulele pătrund 2 mm sub piele pentru a elimina germenii și a trata inflamația.

Utilizarea produselor cu Nano-argint și-a dovedit eficiența în tratamentul adjuvant al următoarelor afecțiuni:

💮 candida,
💮 infecții oculare,
💮 infecții ale urechilor, gurii sau gâtului,
💮 herpes,
💮 gastrită,
💮 răni externe, eczeme, iritații și inflamații
💮 mușcături de insecte,
💮 Sindromul Lyme,
💮 pneumonie,
💮 negi,
💮 întărirea sistemului imunitar,
💮 regenerarea sistemului osos,
💮 ajută la dezvoltarea intrauterina normală a fătului.

Beneficiile Nano- argintului

Alege produse de calitate, alege Aunity, alege Absorbantele terapeutice cu ioni negativi, nanoargint și oxigen activ Anion Best Care pentru menstruație zi sau noapte și utilizare zilnică sau Absorbantele terapeutice cu ioni negativi, nanoargint, turmalină, chitină, oxigen activ, funcție magnetică și infraroșu Anion Luxury Best Care pentru menstruație zi sau noapte și utilizare zilnică.

Leave a comment