0 items - 0.00 lei 0

Noutăți

Noutăți

Secțiunea noutăți din acest site își propune să abordeze diferte teme și subiecte care vizează sănătatea intimă feminină.

De asemenea, la această rubrică puteți găsi informații despre compoziția produselor de igienă, dar și a celorlalte produse din gama Aunity.

Vă invităm să descoperiți informații despre:

  • Ce sunt ioni negativi sau anioni.
  • Cum putem preveni infecțiile genitale cu ajutorul nano-argintului.
  • Care este rolul oxigenului activ pentru sănătatea intimă.
  • Care sunt probleme genitale despre care majoritatea oamenilor le consideră uneori ca fiind tabuu…
Articole despre sănătate

Tot în această rubrică dorim să vă oferim informații valoroase despre conținutului suplimentelor alimentare. Vom aborda câteva trucuri neștiute despre igiena dentară.

Dorim să vă aducem în vedere un ceai pentru detoxifiere excelent, care are mai multe beneficii pentru sănătate.

PENTRU O VIAȚĂ MAI SĂNĂTOASĂ

Sănătatea este bunul nostru cel mai de preț, la care se adaugă importanța menținerii ei, respectiv restabilirea vitalității noastre.

CINE SUNTEM?

Sanos este partener al Aunity Germany – o companie germană specializată în fabricarea şi promovarea unor produse de înaltă calitate, menite să satisfacă toate nevoile legate de frumuseţe, mobilitate, sănătate , atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Sanos vine în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă garanţia calităţii germane, întrucât produsele Aunity pe care le comercializăm sunt fabricate conform cu cel mai înalt starndart de producție, standardul GPM, fiind certificate de HALAL, ISO, SGS, FDS și 100% ORGANIC Top Layer. Produsele sunt testate și verificare riguros de cei mai buni specialiști germani!

Bun venit pe site-ul nostru! Vă dorim sănătate și spor în toate!

Incontinența urinară – Ce este? Când apare?

Incontinența urinară – Ce este? Când apare? Incontinența urinară – Ce este? Când apare? cauzele incontinenței urinare Sunt o multitudine de teorii legate de cauzele incontinenței urinare. Ea mai este cunoscută și sub denumirea de incontinență urinară de efort. Este numită așa deoarece totul are legătură cu anumiți stimuli din exterior când vine vorba de momentul declanșării.             Procesul de…

Continue

Mangosteenul – regina fructelor tropicale cu numeroase beneficii

Mangosteenul – regina fructelor tropicale cu beneficii Considerat probabil cel mai delicios fruct din întreaga lume, Mangosteenul a fost foarte apreciat încă din timpuri străvechi.            Cu siguranță de mango am auzit cu toții, însă acest fruct numit mangosteen este foarte puțin cunoscut chiar și de cei mai mari iubitori de fructe. Chiar dacă numele lor sunt destul de asemănătoare, cele…

Continue

Importanța PH-ului vaginal –  acid sau alcalin

Importanța PH-ului vaginal –  acid sau alcalin Importanța PH-ului vaginal –  acid sau alcalin. La un PH vaginal peste 4.5, bacteriile rele se dezvoltă, cauzând infecții și dezvoltând celule canceroase. PH-ul vaginal- este vaginul tău acid sau alcalin? Probabil ai auzit că valoarea pH-ului vaginal este o parte importantă în sănătatea intimă. Dar ce este de fapt pH-ul și de…

Continue