Nu neglija mirosul supărător din zona intimă

Multe femei se vaită de faptul ca vaginul lor are un miros neobișnuit.

Chiar dacă s-au spălat bine, iar acest lucru poate fi un factor constant de nesiguranță.

Mirosul genital se datorează combinației secrețiilor vaginale, endocrine și apocrine, transpirației și alte surse externe. Așadar, un miros urât  poate fi cauzat de o infecție vaginală sau o boală.Cele mai comune simptome ale acestora, pe lângă mirosul deranjant, sunt secrețiile abundente, mâncărime în zona intimă sau chiar durere.

Astfel, cauzele mirosului vaginal urât pot fi:

  1. Excesul de produse de îngrijire;
  2. Vaginoză bacteriană;
  3. Chlamydia și gonoreea;Acestea doua intră în categoria mai mare a bolilor cu transmitere sexuală și, cel mai grav la ele, este că, în afara mirosului vaginal urât, nu prezintă multe simptome.
  4. Unele alimente;
  5. Schimbările hormonale.

Pentru a te simţi mai confortabil în pielea ta, este important să ai un program corect de igienă intimă.

Sanos îți pune la dispoziție produse 100% calitate germană,care au un pH echilibrat și conțin acid lactic, respectând astfel echilibrul pH-ului zonei dumneavoastre intime.

Nu neglija mirosul supărător din zona intimă
Produse recomandate

LOȚIUNEA INTIMĂ cu ioni negativi și minerale dezvoltată de compania Aunity este un produs cosmetic natural cu o textură ușoară destinată pentru utilizarea zilnică în zona intimă feminină și masculină.

Caracteristicile LOȚIUNI INTIME cu ioni negativi și minerale:

  1. Îmbogățită cu ioni negativi, Loțiunea intimă de la Aunity a fost special concepută pentru a combate mirosurile neplăcute, bacteriile dăunătoare și pentru a echilibra ph-ul vaginal.
  2. Acidul lactic contribuie la combaterea bacteriilor dăunătoare și previn infecțiile vaginale.
  3. Sarea de mare și Zincul sprijină refacerea microflorei bacteriene de la nivelul pielii. Ionii de zinc ajută la combaterea bacteriilor, având rol de hidratare a pielii.
  4. Extractul de Aloe Vera are efect antibacterian și sprijină hidratarea pielii. Conținutul de Aloe Vera regăsit în loțiunea intimă este 100% organic și certificat.

Pentru mai multe informații ne găsiți pe sanos.ro.

Leave a comment