Menstruația: de la Eva în prezent
Ce au în comun toate femeile?
începând cu Eva şi până la cea mai puternică şi frumoasă femeie din zilele noastre?

„…mai înainte de boală, te îngrijeşte.” (Ecclesiasticul: 18;19)

Dragi doamne şi domnişoare, femei de pretutindeni şi de orice vârstă,

Ştiaţi că funcţia fiziologică numită menstruaţia este ceea ce au în comun toate femeile, începând cu Eva şi până la cea mai puternică şi frumoasă femeie din zilele noastre?

Nu vă propunem discuţii controversate despre prejudecăţile diferitelor epoci faţă de raportarea la „femeie” din acest motiv, ci dorim să vă oferim un strop din tandreţea pe care o meritaţi şi, poate, pe care nu o primiţi de fiecare dată atunci…, atunci când sunt acele momente dificile prin care aproape comun toate femeile le-au resimțit…

Dificile sunt și momentele când vă temeți de:

Noi vrem să vă aducem în vedere constatările clientelor noastre, rezultate în urma utilizării absorbantelor cu ioni negativi de la Aunity:

Sperând că sunteţi una din fericitele femei care nu se confruntă cu niciuna din problemele de mai sus, vă încurajăm să preveniţi orice situaţie neplăcută prin utilizarea absorbantelor cu IONI NEGATIVI de la Aunity.

Menstruația: de la Eva în prezent
Proprietățile absorbantelor cu Ioni Negativi:

Cea mai recentă tehnologie de fabricare a absorbantelor igienice din bumbac

Ionii negativi (Anionii) elimină bacteriile dăunătoare, mirosul neplăcut, oboseala și stresul, consolidează metabolismul, echilibrul hormonal, sistemul imunitar, tratează inflamațiile. Banda produce 9500 ioni negativi /cm3

Formula unică de Oxigen activ sau Ozon amplifică circulația aerului și schimbul de oxigen din absorbant, prevenind înmulțirea bacteriilor, favorizează echilibrul hormonal, absorbția de substanțe nutritive din hrană stimulată de hormoni, detoxifică sângele și favorizează înnoirea celulelor, protejează sistemul imunitar și flora bacteriană benefică în zona intimă feminină.

  Nanoparticulele argint la o cantitate de 60.56 mg/kg combate mai mult de 650 de bacterii în câteva minute, este non-toxic, non-iritant, 100% sigur, fără rezistență la medicamente, folositor întotdeauna; pătrunde 2 mm sub piele pentru a elimina germeniilor patogeni, chiar și împotriva celor care au rezistență la o mulțime de antibiotice, tratează inflamația.

Razele infraroșu la o emisie termică normală  de 83% îmbunătățesc circulația sângelui, nivelul de oxigen a corpului, elimină oboseala, tensiunea și anxietatea, durerea, stimulează celulele, fortifică imunitatea.

Magnetoterapia are efecte analgezice, diminuează inflamațiile, iritațiile, îmbunătățesc circulația sângelui, ajută la detoxifiere, reduce dismenoreea feminină.

Fibra de chitină în contact cu pielea oamenilor detoxifică, fortifică sistemnul imunitar, distruge pereții celulari ai bacteriilor, elimină germenii, absoarbe o cantitate foarte mare de apă având o capacitate de absorbție mult mai ridicată decât a bumbacului pur.

 

Încrederea dumneavoastră înseamnă o şansă pentru o viaţă sănătoasă!

„ Mai înainte de boală, smereşte-te şi în vremea păcatelor arată întoarcere.” (Ecclesiasticul 18:21)

Leave a comment