Absorbantele terapeutice Anion Best Care

😕Probleme menstruale frecvente? Zilele delicate sunt însoțite de stări de disconfot și dureri menstruale? Iritații, disconfort intim?

Absorbantele terapeutice Anion Best Care

🔰 @Angelica Pîslaru, consumatoarea produselor cu ioni negativi ne povestește cum și-a rezolvat căteva afecțiuni intime cu ajutorul Absorbantelor terapeutice cu ioni negativi, nano-argint și oxigen activ Anion Best Care și a Absorbante cu ioni negativi, nano-argint, oxigen activ, MFT și FIR Anion Luxury Best Care de la Aunity.🛡

🌸 Aceste produse sunt distribuite de Sanos și se poate alege cantitate și varianta dorită pe site-ul nostru:
https://sanos.ro/product-category/igiena/feminina/

Absorbante din bumbac pentru igiena intimă și îngrijirea feminină

Ionii negativi (Anionii) întăresc sistemul imunitar, favorizează somnul sănătos, elimină bacteriile, amplifică puterea de concentrare, previn inflamațiile. Banda din absorbante conține 9.500 de ioni negativi/ cm3.

Absorbantele terapeutice Anion Best Care

Formula unică de Oxigen activ sau Ozon

amplifică circulația aerului și schimbul de oxigen din absorbant, prevenind înmulțirea bacteriilor, protejând sistemul imunitar și flora bacteriană benefică în zona intimă feminină și asigurând senzația de prospețime și naturalețe.

  Nanoparticulele de argint

au în uzul extern efect antimicrobian, antibacterian și combat infecțiile, anihilând chiar în concentrație redusă, o serie de bacterii, ciuperci și germeni patogeni, acționând chiar și împotriva celor care au rezistență la o mulțime de antibiotice.

Cea mai recentă tehnologie de fabricare a absorbantelor igienice din bumbac

Absorbantele terapeutice Anion Best Care

Ionii negativi (Anionii)

elimină bacteriile dăunătoare, mirosul neplăcut, oboseala și stresul, consolidează metabolismul, echilibrul hormonal, sistemul imunitar, tratează inflamațiile. Banda produce 9500 ioni negativi /cm3

Formula unică de Oxigen activ sau Ozon

amplifică circulația aerului și schimbul de oxigen din absorbant, prevenind înmulțirea bacteriilor, favorizează echilibrul hormonal, absorbția de substanțe nutritive din hrană stimulată de hormoni, detoxifică sângele și favorizează înnoirea celulelor, protejează sistemul imunitar și flora bacteriană benefică în zona intimă feminină.

  Nanoparticulele argint

la o cantitate de 60.56 mg/kg combate mai mult de 650 de bacterii în câteva minute, este non-toxic, non-iritant, 100% sigur, fără rezistență la medicamente, folositor întotdeauna; pătrunde 2 mm sub piele pentru a elimina germeniilor patogeni, chiar și împotriva celor care au rezistență la o mulțime de antibiotice, tratează inflamația.

Razele infraroșu

la o emisie termică normală  de 83% îmbunătățesc circulația sângelui, nivelul de oxigen a corpului, elimină oboseala, tensiunea și anxietatea, durerea, stimulează celulele, fortifică imunitatea.

Magnetoterapia

are efecte analgezice, diminuează inflamațiile, iritațiile, îmbunătățesc circulația sângelui, ajută la detoxifiere, reduce dismenoreea feminină.

Fibra de chitină

în contact cu pielea oamenilor detoxifică, fortifică sistemnul imunitar, distruge pereții celulari ai bacteriilor, elimină germenii, absoarbe o cantitate foarte mare de apă având o capacitate de absorbție mult mai ridicată decât a bumbacului pur.

Leave a comment