0 items - 0.00 lei 0

3 motive pentru care să alegi un săpun solid în sezonul estival

Îngrijirea părului în sezonul estival

O zi petrecută la locul de muncă? Sau poate o zi petrecută pe plajă alături de un cocktail savuros? În sezonul estival, indiferent de situație, părul nostru se degradează treptat din cauza căldurii și a expunerii în permanență la razele solare.

Melanina din păr absoarbe razele UV pentru a proteja firul de păr, însă după o expunere îndelungată, culoarea se degradează. Așadar, în sezonul estival părul nostru ajunge să se decoloreze și să capete nuanțe fade. Acest aspect denotă clar faptul că sănătatea firului este precară. Pentru a redobândi vitalitatea, suntem tentați să folosim produse de păr, care se dovedesc a fi mult prea costisitoare. Noi venim în întâmpinarea voastră cu un produs sută la sută natural și creat manual de măicuțele Mănăstirii Paltin Petru-Vodă.

Cu siguranță în sezonul estival, părul nostru este cel care are cel mai mult de suferit.

De ce să alegi săpunul solid de păr de la bio Paltin? Iată mai jos 3 motive pentru care să alegi un săpun solid în sezonul estival!

  1. Proprietățile numeroase ale ingredientelor pe care acesta le conține

Conține o numeroasă gamă de ingrediente, printre care se enumeră uleiuri esențiale, bogate în vitamine, proteine și săruri minerale. Spre exemplu, uleiul din nuci de Macadamia pătrunde foarte ușor în compoziția firului de păr, pentru a-l proteja. Îl întărește și îi oferă astfel un aspect lucios și sănătos, perfect pentru a-l etala în sezonul estival. Uleiul de avocado ajută la hrănirea și stimularea creșterii părului. În combinație cu uleiul de Jojoba și cel de nucă, hidratează și fortifiază părul. Totodată, reduce căderea acestuia și îndreaptă părul creț și rebel.

2. Hidratează pielea scalpului!

Datorită numeroaselor uleiuri pe care acest săpun le are în compoziție, acesta reușește să hidrateze pielea scalpului în profunzime. Un scalp uscat înseamnă o predispunere spre mătreață, dar și spre o încetinire a creșterii și regenerării părului. Așadar, în sezonul estival este recomandat să ne menținem scalpul hidratat.

3. Reduce excesul de sebum!

Datorită uleiului de nucă, textura părului devine catifelată, iar nivelul de sebum produs la nivelul scalpului este reglat. Menține un nivel ridicat de hidratare și este extrem de util în combaterea afecțiunilor scalpului precum mătreața, psoriazisul și pruritul. Din cauza căldurii din sezonul estival, mătreața poate provoca mâncărimi, așadar trebuie să încercăm să stăm departe de aceasta.

Așadar, aceste trei motive enumerate mai sus ar trebui să te convingă să oferi o șansă săpunului bio Paltin. Oferă-i părului tău toate substanțele necesare pentru a se regenera în zilele toride de vară. Comandă acum!

Leave a comment