Cum să ai tenul hidratat și luminos

 Hidratarea tenului nu este doar pentru persoanele care au tenul uscat, este necesară și tenului gras.

Dacă tenul nu este hidratat suficient și în mod sistematizat, nu are strălucire și dă semne de îmbătrânire.

  • Ce reprezină hidratarea?

Vântul, aerul rece și uscat din timpul iernii, soarele vara, toate acestea contribuie la transformarea peliculului hidrolipidic care ne apară tenul.

Cum să ai tenul hidratat și luminos

înseamnă mărirea treptată a conținutului de apă.  Atunci când pielea este deshidratată, poate părea rigidă și uscată. Ei bine, pielea hidratată este, netedă și are un aspect neschimbat.

  • Beneficiile unei bune hidratări
  1. Protejează tenul de agresiunile externe.Apa de față Nera Plant cu neroli și hibiscus curăță delicat tenul și îl împrospătează, și este potrivită pentru îngrijirea oricărui tip de ten.
  2. Încetinește îmbătrânirea pielii.Crema de crin antirid și anticearcăne acționează ca un remediu natural pentru a oferi fermitate tuturor tipurilor de ten, în special tenului matur.
  3. Previne uscarea pielii.
Cum să ai tenul hidratat și luminos

Este ideal să utilizăm zilnic o cremă de față , indicat ar fi de două ori pe zi (dimineața și seara).Pentru a hrăni pielea, trebuie aplicată o cremă de față hidratantă care repară pielea.

Cea mai optimă metodă pentru a-ți păstra tenul luminos, sănătos și curat este să te speli în fiecare zi pe față, întotdeauna cu apă caldă.

Îngrijire  tenului trebuie să fie realizată în funcție de  tipul de piele și stilul de viață pe care îl ai.Se diferențiază în funcție de anotimp: iarna, frigul scade nivelul lipidelor din piele. Vara, căldura reduce nivelul apei din țesutul pielii, necesitând o hidratare mai intensă.

Transformarea succesivă de regenerare are loc zilnic, dar maximul este atins între orele 23:00 și 4 dimineața. Este favorizată producția de colagen, toxinele de la nivelul pielii sunt distruse, iar celulele sunt regenerate.

De exemplu, Colagen cu efect de lifting, care îmbunătățește funcția de protecție a fibrelor de colagen.Somnul este un plus pentru o piele sănătoasă și strălucitoare.

Așadar, cu o  îngrijire corespunzătoare, toate tipurile de piele pot străluci de sănătate!

Leave a comment