Secretul frumuseţii este zâmbetul Zâmbeşte mai mult

O dantură sănătoasă înseamnă o viață cu mai puține griji. Este important să ai grijă de dinții tăi și să urmezi câțiva pași de îngrijire pentru a evita problemele.

Pentru a nu fi pus în situația de a te feri să zâmbești, este bine să iei în calcul câteva recomandări pentru a-ți menține dantura sănătoasă și frumoasă.

1.Mergi periodic la medicul stomatolog

Nu trebuie să mergi la medic doar când durerea de dinți devine insuportabilă sau după ce dantura ta și-a pierdut în totalitate culoarea, atunci s-ar putea să fie prea târziu.

Beneficiează de această vizită pentru a cere sfaturi și recomandări medicului. Este persoana cea mai în măsură să îți spună informații sigure și clare pentru sănătatea ta și a danturii tale.

2.Nu merge la culcare fără să te speli pe dinți

Perierea dinților ajută la îndepărtarea bacteriilor și a plăcii acumulate peste zi.

Secretul frumuseţii este zâmbetul Zâmbeşte mai mult

3.Spală-te corect pe dinți

Fă mișcări ușoare, circulare. Nu pune multă presiune, deoarece poți afecta smalțul!

Secretul frumuseţii este zâmbetul. Zâmbeşte mai mult!

4.Folosește o pastă de dinți corespunzătoare

Pentru o igenă orală cât mai corectă , folosește cu încredere produse 100% naturale și produse cu ingrediente de înaltă calitate.

Spre exemplu, Pasta de dinți de la Nera Plant cu salvie și mentă, care curăță, întărește dinții și reminalizează smalțul dentar.

Conține ingrediente naturale 100% pentru igiena orală, ce asigură curățarea eficientă a dinților.Nu conține flour.

Un alt produs care vă oferă rezultate chiar de la prima utilizare, este Pasta de dinți AnioDent Mineral cu ioni negativi și săruri minerale, fără zahăr și fluorură.

Ionii negativi vor absorbi colonia anaerobă din cavitatea bucală şi vor preveni supravieţuirea şi reproducerea acesteia.

3.Spală-te corect pe dinți

Fă mișcări ușoare, circulare. Nu pune multă presiune, deoarece poți lua smalțul!

5.Folosește apă de gură

Apa de gură diminuează acidul din gură, curăță zonele în care periuța de dinți nu ajunge.

Zâmbetul este cel mai important accesoriu, iar pentru a vă bucura de acesta ,noi, #https://sanos.ro/  venim în ajutorul dumneavoastră.

Sanos vine în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă garanţia calităţii germane, dar, totodată, și a calității naturale românești.

Leave a comment