0 items - 0.00 lei 0

Iubește-ți pielea! Hidrateză.Tonifică și Îngrijește

Iubește-ți pielea Hidrateză.Tonifică și Îngrijește

Dacă îți iubești tenul, este important să știi că trebuie să ai grijă de el zilnic și ar trebui să-l întâmpini cu zâmbetul pe buze. Fiecare anotimp aduce cu el frumusețe și bucurie.

Toamna tenul nostru are nevoie de mai multă hidratare, indiferent de tipul de piele.

Iubește-ți pielea Hidrateză.Tonifică și Îngrijește

Hidratarea nu se face doar la exterior cu ajutorul unui produs aplicat pe piele, aceasta trebuie să fie hrănită în adâncime. Este foarte important să nu uiți să bei apă permanent.

Cu toate acestea, produsele pe care le folosești pentru a-ți hidrata tenul au un rol de o impotanță capitală în înfățișarea pielii.

Etapa de skincare este mereu cea mai importantă și doar cu un ten îngrijit vei putea obține acel aspect ferm al pielii.

Ce cremă hidratantă pot folosi pentru tenul meu?

 • Crema Hidratantă de la Mănăstirea Paltin Petru Vodă.Îngrijește și hidratează pielea afectată și inflamată.Se aplică pe tenul curatat în prealabil și se umezește cu o apă tonică sau apă normală; se masează ușor timp de câteva secunde până se absoarbe în întregime.

Iubește-ți pielea! Hidrateză.Tonifică și Îngrijește

Alegerea cremei hidratante trebuie făcută și în funcție de alte ingrediente naturale care ajută la micșorarea semnelor evidente ale îmbătrânirii.

Pentru tenul gras se recomandă crema hidratanta cu formulele pe baza de apă, fără uleiuri, în timp ce tenul sensibil sau uscat va beneficia mai mult de pe urma unei formule bogate în uleiuri naturale sau minerale.

Cum acţionează?

 • Curăţă tenul şi-i redă elasticitatea.
 • Înlătură celulele moarte.
 • Menţine pH-ul natural al pielii.
 • Ajută la tratarea acneei.
 • Absoarbe excesul de sebum.

Anion face tonic nu trebuie confundat cu un demachiant normal pentru ten, deoarece este mult mai mult. Adaugă valoare cremelor, deoarece fără tonic, cremele anti îmbatrănire (pentru ten normal sau uscat) nu obțin efectul dorit.

Este o combinație blândă de apă micelară, concentrată, hidratantă și tonică care alintă pielea și care îndepărtează toate impuritățile.

Dacă îți dorești să te bucuri de o piele a tenului sănătoasă, află că hidratarea optimă a acesteia este influențată și de alimentele pe care le consumi.

Pentru mai multe detalii ne găsiți pe #sanos.ro.

1 Comment

 • buy anabolic online
  Posted 22 octombrie 2021 10:30 0Likes

  Thanks for the good article, I hope you continue to work as well.

Leave a comment