zambet

Cum să obții un zâmbet radiant?

Mulți dintre noi visează la un zâmbet radiant, strălucitor și de un alb perfect și de invidiat.  Însă puțini știu că secretul constă într-o rutină. O rutină corectă, pe care să o ducem la capăt în fiecare zi ne poate ajuta să dobândim zâmbetul mult visat.

Așadar, iată mai jos 3 pași prin care poți obține o rutină corectă pentru un zâmbet perfect!

  1. Periază dinții de două ori pe zi

Deși poate părea o activitate pe care toți oamenii ar trebui să o facă, mulți dintre aceștia o neglijează. Spălatul pe dinți este cel mai important pas spre a avea o dantură perfectă. În fiecare dimineață, asigură-te că îți periezi dinții aproximativ trei minute, folosind o pastă de dinți cu fluor. Fluorul ajută la albirea naturală a dinților și la curățarea completă a acestora.

După folosirea pastei de dinți, recomandăm și utilizarea unei pulberi dentare. Spre exemplu, Pulberea Dentară de la bioPaltin are în compoziție cărbune activ și bicarbonat de sodiu. Aceste două ingrediente abrazive ajută la curățarea plăcii dentare și susține albirea naturală a dinților.

După acești doi pași, este recomandat să clătești gura cu apă de gură. Spre exemplu, apa de gură de la Dokimon, cu roiniță și eucalipt, are proprietăți antiseptice și antibacteriene, care ajută la combaterea bacteriilor și virușilor patogeni. Oferă o respirație proaspătă și de lungă durată, protejând dinții și gingiile.

2. Renunță la băuturile carbogazoase!

Băuturile carbogazoase, mai ales cele închise la culoare, dăunează la culoarea naturală a dinților. Vinul, Coca-Cola, cafeaua, creează pete pe dinți și accelerează procesul de depunere al tartrului. Totuși, dacă nu poți renunța la astfel de băuturi, atunci ar fi recomandat să îți speli dinții și să clătești gura de fiecare dată după consumarea lor.

3. Mergi la stomatolog

Stomatologul este cel mai bun prieten al tău atunci când îți dorești o dantură perfectă. Vizitele dese la stomatolog te vor ajuta să îți menții dinții sănătoși și mai albi, ca urmare a procedurilor pe care dentistul le va adopta alături de tine.

Deci, cum să obții un zâmbet radiant? Un zâmbet radiant și strălucitor se obține doar printr-o rutină corectă și o atenție sporită pentru întreaga dantură. Utilizarea unor produse calitative va face cu siguranță diferența!

Leave a comment